太子有好多小店嘅料理都好好味,价钱又唔会太贵!前几日再一次黎到太子觅食,品尝下呢间西餐厅嘅菜式,睇下佢哋嘅质素系咪都好似我如期咁好先~✎ 秘制烧焗德国咸猪手配酸椰菜及蜜糖芥末酱呢份猪手认真好味,份量好大块,表皮脆卜卜,有少量肥膏,肉质幼滑,入口软嫩。伴菜叫咗牛油薯角,食埋就好饱~✎ 美国鸡腿肉露荀芝士通粉 第一下感觉成碟劲creamy,食哂会几饱,绝对够食~同时入口充满芝士味!通粉几弹牙,唔会太腍;鸡肉本身肉质都嫩滑,加埋cream口感更滑顺。伴菜方面就有几条爽口嘅芦笋,增加清新感~ 套餐入面包青苹果红菜头沙律同甘荀汤,沙律非常新鲜爽口,而汤非常浓稠,味道浓郁,好饮~✎ 脆炸薯条配芝士肉酱 呢碟都好好食!薯条微脆,份量都算多,重点系芝士同肉酱味劲浓,又有芝士条又有芝士酱,覆盖成碟薯条,斋幻想都知有几惹味啦( ˶ˊᵕˋ)੭♡ ✎ Lemon Tea 冰唔算多,但都够冻,茶味都几浓,带有淡淡嘅柠檬~

✎ 秘制烧焗德国咸猪手配酸椰菜及蜜糖芥末酱

✎ 美国鸡腿肉露荀芝士通粉

✎ 脆炸薯条配芝士肉酱

✎ Lemon Tea
冰唔算多,但都够冻,茶味都几浓,带有淡淡嘅柠檬~
秘制烧焗德国咸猪手配酸椰菜及蜜糖芥末酱
美国鸡腿肉露荀芝士通粉