2023-08-26
位于太子嘅火锅店-烚时・滚动🍲主打以亚洲风味为主嘅汤底♨️每款食材都由老板严格挑选,务求为食客带来最优质嘅火锅体验🥰另外亦提供顶级刺身、海鲜、小食等等,迎合唔同客人嘅口味🫶🏻餐厅提供多款多元化手工汤锅🍲好似怀旧沙嗲锅、潮式紫菜汤锅、四川麻辣锅、特浓胡椒猪骨锅等等🤩另外亦有多款美味鸡煲🐔今次我试咗椰子鸡锅🥥🐔可以拣一只鸡或者半只鸡🐓椰子汤底味道鲜甜😗鸡肉嫩滑啖啖肉🐔火锅配料有好多选择🤩种类好多好似肉类、海鲜、刺身、手打丸、滑类、手打饺子、小食、粉面、素菜、什锦、凉拌菜同埋其他美食😛大部分配料都有全份同半份选择👍🏻我叫咗美国安格斯三角肥牛、唐生菜、薯仔片、莴荀片、厚切午餐肉😝 三角肥牛即系牛只前肩胛部份,油香同肉味比例平均,肉质鲜嫩多汁🐮另外推荐黄金炸鱼皮😛脆卜卜嘅炸鱼皮,上面布满浓郁嘅咸蛋黄🥚每一啖都食到咸蛋黄嘅咸香味😙就咁食已经好好味,当火锅配料又得😝松脆又香口,好味到停唔到口🥰