2023-08-18
🍰.平时好少出深水埗区,今次就去咗一间室内宠物友善餐厅 — 不苦☕️ 佢哋嘅装修令人好想一直坐系到唔走,因为太舒服,简单嘅木系家私仲可以同狗狗打下卡📸.☕️ 热朱古力咖啡 $46佢哋冲得唔会太甜或太苦,仲好钟意佢哋上面嘅拉花,可能因为平日,所以咖啡师好有心机咁拉咗一只海马图案🖼️.🍎 苹果花茶 $55非常之鲜甜,饮落去好舒服,同出面嘅餐厅一样可以饮完之后加热水☺️.🍝 明太子意大利面伴香煎带子 $128好足料嘅明太子,带子亦都好大粒,份量仲要啱啱好,仲好好食😋.🍔 安格斯布里欧汉堡 $125|甜番薯条 + $10汉堡包好大份,好钟意佢份汉堡,好好味,又有薯条又有沙律🥗 个人即时感觉饮食好均衡🤣.🌼 桂花乌龙巴斯克 $58好少会食到桂花乌龙味嘅蛋糕🍰 但呢到有就即刻叫一份,唔会太甜,仲好甘香😌 嚟到一定要试试👍🏻.🍵 焙茶巴斯克 $58个人而言有点甜,不过钟意甜品嘅朋友仔不妨试试,因为甜得嚟又有培茶嘅香味系好夹,只系个人习惯食少甜食物🤣.建议大家可以平日嘅时候去,因为唔知道周末会唔会好多人,openrice都无电话可以网上booking,所以大家想去打卡就揾平日去☝🏻😉Max 5️⃣🐽味道 🐽🐽🐽🐽
☕️ 热朱古力咖啡 $46
🍎 苹果花茶 $55
🍝 明太子意大利面伴香煎带子 $128
好足料嘅明太子,带子亦都好大粒,份量仲要啱啱好,仲好好食😋
🍔 安格斯布里欧汉堡 $125|甜番薯条 + $10
🌼 桂花乌龙巴斯克 $58