有朋友食过之后推介依间串烧小店,所以就黎试下☺️串烧主打系食日式串烧嫁🇯🇵舖头位置唔多,所以如果系多人嘅话就难啲食到,串烧系即叫即烧,所以都要等得耐少少,两个人去食就易啲等到位😛**********<盐烧白鳝> $48<盐葱牛舌厚烧> $48<安格斯Prime牛肋肉> $48盐烧白鳝好好食,应该系用新鲜嘅白鳝烧,肉质食落系弹牙嫁,真系会食过返寻味,回头率好高🤤~~~食串烧必食牛舌👅!!!依度嘅牛舌系厚烧嫁😍食落好有口感,又唔会韧,超级有满足感😆~~~安格斯牛肋肉就一般,不过不失!😎**********<葱葱烧日本鸡肉> $32<月见鸡肉软骨棒> $38烧日本鸡肉有葱葱/蒜蒜/芝芝/辣辣四款口味拣,我就拣左葱葱,个鸡肉都几滑,烧得几juicy,加埋洋葱系面,虽然有啲重口味,但系好正🙊 ~~~月见鸡肉软骨棒就比较特别,唔太常见,系店主自家制作,里面有大量软骨,食落每一啖都劲爽,唔会好似平时啲肉棒咁得啲免治鸡肉,反而加左软骨每一啖食落爽爽声好搞笑😂

**********
<盐烧白鳝> $48
<盐葱牛舌厚烧> $48
<安格斯Prime牛肋肉> $48
~~~
安格斯牛肋肉就一般,不过不失!😎
盐烧白鳝

**********