2020-06-27 94 浏览
太子呢间餐厅我都已经嚟过几次,就系贪佢啲嘢好食,价钱亦都非常相宜。今日就拣咗午餐时间嚟。点餐后,首先嚟嘅就系佢嘅餐汤,今日系薯仔烟肉忌廉汤,香浓可口。今日拣咗食鳗鱼饭,原条鳗鱼超巨型,盖过整个白饭,卖相尤如一件超级超级大嘅鳗鱼寿司,上面再淋上馒鱼汁,旁边伴有少许沙律菜,非常满足!另外今日拣选咗西冷牛扒配薯菜,牛扒都系超巨型,肉质够晒淋,而佢嘅薯角系新鲜炸起,已经有调味,所以唔使点茄汁都已经好好味。炎炎夏日,最啱饮番杯冻饮,而呢度跟餐叫特饮只需加$10,冇理由唔转特饮啫!我同朋友就拣咗黑牛同埋玫瑰朱古力,两杯都非常之可口!我就系钟意呢度食物够高质素,价钱平民仲唔使加一,真系好抵食!
今日就拣咗午餐时间嚟。
餐汤
蒲烧原条鳗鱼饭