2024-04-23
今次就同大家私心推介一个坐落喺太子嘅同闺蜜谈心chilling好地方🎀 赏岛咖啡屋😌-Salad/Soup两样都足料& fresh!-马莎拉牛肉烤饼配埋naan比我地夹个马莎拉牛肉一齐食,个naan仲要烘过,系热嘅👍 啲牛肉好嫩滑、入味,加埋cheese同红椒,系无得挑剔😋-西京烧比目鱼比目鱼肉超级滑,鱼皮又脆脆地,掂😙 虽然足足有四大块,但同朋友share,唔经唔觉已经好快食晒🤣 个西京烧汁淋系比目鱼上面简直系画龙点睛,加埋沙律酱系超好食~ 😎-Banana cheese cake未食过香蕉味嘅cheese cake !见到咁得意就梗系要嗌嚟试吓啦~ 意外地又真系几好食,整体偏甜。香蕉粉会好兴奋,因为入边系有一片片嘅厚香蕉肉,夹埋cheese cake一齐食好滋味😋-Summer White 🍈系一杯melon latte! 第一次见有蜜瓜味嘅latte,咁有趣梗系要试吓啦~ 系好清新既口味呢,蜜瓜粉丝必嗌😋 店家仲有心思地摆咗块西柚干系杯面下半部份,个presentation靓靓🫰🏻-Cappuccino咖啡味浓郁👍P.s. 店员好有礼貌又靓仔架haha
-Salad/Soup
两样都足料& fresh!
-马莎拉牛肉烤饼
-西京烧比目鱼