2019-08-27
原来近太子𠮶边既荔枝角道开左间新既餐厅一入到去餐厅既装修系用左港产电影做主题,好有八九十年代既风格,好怀旧呀加埋餐厅一直播住好有感觉既音乐,成个人好舒服,好有特色呀Menu 都好多选择啵,最后我地嗌左三个茶餐,全部都好抵食呀!「叉烧炒蛋饭」「炸鸡脾加薯条」「咸牛肉炒蛋三文治」「叉烧炒蛋饭」唔同一般滑蛋饭,佢系用中式既炒法,加上葱同韭黄,系有阵香味既,不过个人唔太喜欢因为唔食韭黄喔,叉烧品质不错喔,半肥瘦,烧得唔会好㶶。「炸鸡脾加薯条」鸡脾炸得好好,皮唔会太干,好香口,鸡肉入面都滑身既,而且鸡脾都叫做大只,薯条就不过不失,叫唔会太干身「鲜牛肉炒蛋三文治」啲牛肉系新鲜既,煎得好香口,同大块,份块都好多喔饮品我试左冻热奶茶同热柠水,冻奶茶都系太多奶味,无咩茶味,热奶茶比较好饮,热柠水既柠檬有点涩餐厅以cp值黎讲系不错既
餐厅以cp值黎讲系不错既