2024-11-08
1905 浏览
朋友知道👦🏻👧🏻系牛魔王,所以介绍我哋去太子食潮汕手切鲜牛火锅套餐,3-4人食唔洗$500,套餐包咗六款牛肉类,同免费赠送牛骨汤底一个。依架餐厅做紧赞好打卡活动,like 社交平台 即送御前黄酒煮鸡一份,真系好抵呀😍!🐮潮汕手切鲜牛套餐(3-4人用) $498🤍潮汕鲜牛肉 🤍潮汕牛𦟌 🤍手切牛胸油🤍手切牛嫩肉 🤍新鲜牛杂拼 🤍潮汕牛丸每款牛肉都新鲜,牛胸油非常爽口有牛油香味!而且仲连住好多肉,比一般出面食到嘅只有肥位嘅牛胸爽唔同,多一份手嘅香甜!潮汕鲜牛肉好有牛味同有咬口,食得出系新鲜牛肉!最正系手切牛嫩肉,食落仲有牛嘅甜味,同肉味非常浓!牛杂有好多款式,牛肠牛肺牛柏叶都有!牛丸弹牙多汁,好好味!🐤御前黄酒煮鸡店员系我地面前加入黄酒炒香鸡件,打开盖闻到好香嘅黄酒味!鸡件嫩滑带有浓郁嘅酒香味!以下店舖都有提供呢个套餐📍 富城火锅海鲜酒家 (太子)地址:太子运动场道21-27号运泰大厦地舖📍富城火锅海鲜酒家 地址:黄大仙环凤街33号凤祥楼1楼📍正冬火锅料理 地址:旺角太子道西103-107号地舖
🐮潮汕手切鲜牛套餐(3-4人用) $498
🤍潮汕鲜牛肉 🤍潮汕牛𦟌 🤍手切牛胸油
🤍手切牛嫩肉 🤍新鲜牛杂拼 🤍潮汕牛丸
🐤御前黄酒煮鸡
以下店舖都有提供呢个套餐
📍 富城火锅海鲜酒家 (太子)
地址:太子运动场道21-27号运泰大厦地舖
📍富城火锅海鲜酒家