呢间系长洲角酪既姊妹店来架😍依家唔洗入长洲都可以饮到。佢仲系pet friendly,大家可以带埋自己既🐶🐱去chill下!好好彩琴日正式开张就去到🤩卡邦尼烟肉薯团🥔 $98有别于普通既意粉,佢系意大利薯团,口感烟韧,几特别,份量偏细,可以留返个肚来食甜品🤣莓莓角酪🍓 $42酸酸甜甜既草莓乳酪加埋烟烟韧韧既紫米,口感好丰富👍🏻饮完都特别开胃,呢杯野唔使特别介绍啦,相信大家都会饮过👈🏻焦糖布甸吐司🍮 $68卖相好吸引☺️首先上面系滑捋捋既焦糖布甸,甜度适中,配松软既丹麦吐司,点埋侧边既蜜糖简直系perfect match🤪浓厚芋泥山🍰 $88蛋糕上布满好多芋泥蓉同埋忌廉,平时栗子蓉🌰就食得多,芋头蓉就真系未试过😆芋头系真材实料,食到一粒粒,忌廉亦都好软滑,又唔会好甜。不过两个女仔食完就会好饱,建议多啲人先试🖖🏽总括来讲,食物质素都系中上,甜品比较出色😋店员够亲切,环境都好舒服,有三张榻榻米喺到,好chill架👀一入去既感觉好柔和,而且位置又容易揾,太子站D出口转右直行就到。性价比都算高。衬依家岩岩开张唔系咁多人,大家快啲去试下啦!温馨提示,佢地IG BIO有link比大家book位架!

卡邦尼烟肉薯团🥔 $98

莓莓角酪🍓 $42