2024-05-19
太子最有人气cafe,唔book系食唔到,好彩一早book咗!最出名嘅海胆味噌蟹肉意粉首先,摆盘好靓,令人欲食大增!同埋真系有海胆喺面,唔系净系用嚟煮汁.另外,蟹肉同蟹籽嘅份量都好多,捞埋其实一啖都食到配料啷味道。酱汁偏甜,有海胆味,而且每啖都食到蟹肉,所以个鲜味好香口。每条意粉都做到挂汁嘅效果。咖啡烧汁烤猪仔髀本身猪仔髀己经烤得啱啱好,外面脆身之余,都仲锁到肉汁,每啖都好juicy.至于咖啡味就系来自佢嘅咖啡粉,猪仔髀点咖啡粉原来好夹,咖啡味唔会抢走猪味,仲带到少少猪臊味出嚟,系好香嘅猪肉味。薯蓉表面系少少烤过,少少身,口感同味道都好好.Mint MochaMocha味道重过Mint,但又唔会盖过mint味道.饮到尾,mint味会愈嚟愈重,愈嚟愈香。花茶好香好天然嘅花茶,当中菊花味好清香,配埋枸杞,系天然嘅花味,浸耐咗,啲花味愈趋浓烈.特别想赞下个餐汤我哋𠮶日食系番茄汤,佢真系用番茄blend出嚟,冇茄膏味,所以味道好天然,仲食到番茄嘅颗粒感。
最出名嘅海胆味噌蟹肉意粉
首先,摆盘好靓,令人欲食大增!
同埋真系有海胆喺面,唔系净系用嚟煮汁.
酱汁偏甜,有海胆味,而且每啖都食到蟹肉,所以个鲜味好香口。
每条意粉都做到挂汁嘅效果。
咖啡烧汁烤猪仔髀
薯蓉表面系少少烤过,少少身,口感同味道都好好.
Mint Mocha
花茶