今次嚟到太子,想同朋友食耐啲,坐耐啲,去边度食好呢?咁就要揾啲Cafe先可以坐得耐又食耐!上网揾一揾,就见到呢间好有日式风格,嘅一间Cafe,一于就去食下啦😋🔸美国安格斯西冷配薯菜安格斯西冷扒都好大块,薯菜嘅数量都好多,我自己就叫咗七成熟,整得啱啱好,唔会太生,亦唔会太熟👍🏻👍🏻👍🏻🔸明太子蟹棒海胆意粉🍝海胆超鲜甜,都唔会话好少,明太子配意粉真系超级正㗎,系我至爱嘅意粉其中之一😍你🔸芝麻鸡翼( 四只)呢个系鸡全翼嚟嘅,本身以为剩系得鸡翼㗎咋,嚟到原来仲有啲沙律🥗,呢个真系超抵食👍🏻👍🏻🔸茉莉花杞子胎菊茶材料都落得唔少㗎,好清香嘅茉莉花杞子胎菊茶😍饮完,个人都好暖笠笠👍🏻👍🏻🔸冰冻蜜桃茶个茶唔会好甜,甜度适中,啱啱好,仲有啲蜜桃喺面㗎😍😍😍有得食又有得饮👍🏻👍🏻👍🏻🔸雪糕心太软朱古力流心既心太软系超正㗎😍原本心太软系比较甜嘅,所以一啖雪糕一啖心太软就可以缓和返佢嘅甜度,系超级绝配㗎👍🏻👍🏻👍🏻我既评分(5⭐️为满分)环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服务态度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️推荐:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

🔸美国安格斯西冷配薯菜

🔸明太子蟹棒海胆意粉🍝

🔸芝麻鸡翼( 四只)

🔸茉莉花杞子胎菊茶

🔸冰冻蜜桃茶

🔸雪糕心太软

我既评分(5⭐️为满分)
环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️