2022-04-07 233 浏览
#黄店🇭🇰太子-芋圆圆呢间黄店系位于太子既深深处🤫佢地主打自家制芋圆 所有糖水都系配芋圆 由Ig shop做起 到而家实体店🫢系实力既见证!!!朋友仔成日去食㗎 芋圆控必试!𠮶日去到虽然已经冇得堂食 但系眼见都有唔少外卖人员嚟拎芋圆~~应该呢头嘅人都好钟意食😎⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗👅椰汁西米露(内有三色芋圆**)(⭐️8/10) $30椰汁味好香~~亦都食到啲芋头味 唔会太甜🙌🏻芋圆份量正常 有紫色 橙色 同白色 系紫薯味黄薯味同芋头味😍烟烟靭韧好好食 唔会话食落好粉👍🏻我觉得最好食就系橙色𠮶粒🥰⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗🎏地址: 芋圆圆 (太子)1.太子柏树街1号地舖#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #香港 #followforfollow #food #yummy#likeforfollow #followme #eat #食好西 #吃货 #likeforlikes #blog
#黄店
🇭🇰太子-芋圆圆

👅椰汁西米露(内有三色芋圆**)(⭐️8/10) $30

🎏地址: 芋圆圆 (太子)
1.太子柏树街1号地舖

#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #香港 #followforfollow #food #yummy#likeforfollow #followme #eat #食好西 #吃货 #likeforlikes #blogger #黄色经济圈 #hkfollows #旺角 #旺角美食 #太子美食 #芋圆 #芋圆圆 @sweet_taro_taro

按一按👇🏻可以看回我们所有的香港好西🤗
#lg_旺角