2022-06-01 619 浏览
这间「Dawn」其实我已经bookmark左好耐,但因为我每次都系假日去,门口总有长长既人龙,所以都总是放弃😐直至上星期,同事话想去花墟买花,我立即提议去,无理由近水楼台都唔过去𠺢🤫先赞扬下服务,依家入餐厅前大家都好忙碌,同事部机比较细,嘟左好耐都嘟唔到😪佢地好细心慢慢咁帮佢试,试到得由止🤗🤗🤗🤗真系唔好意思Gincchi 马铃薯团$108我真系期待左好耐🤭本身我好喜欢有口感的东西,依个马铃薯团唔多地方有得食,我喜欢佢口感烟烟韧韧弹性弹性,加左烟肉、白菌同洋葱再配上浓浓的田螺忌廉汁,真系好食到连我个心都熔埋🫠不过真心比较腻,建议二个人分享会比较好😉烤鸡胸肉$115有惊喜!!!鸡胸肉嫩滑,入面酿左磨菇同芝士,口感立即提升左好多😌身为一个蛋控,见到水波蛋系兴奋既,又到左最治愈既时间😍爆蛋,粟米饼几好食,有点似薯饼但带有甜味,都几特别!Cappuccino $40味道不错,nutty 🙂岩我口味Dirty $40一上枱,说时迟 那时快,同事一口饮左半杯,无得影😂

Gincchi 马铃薯团$108

烤鸡胸肉$115

Cappuccino $40
味道不错,nutty 🙂岩我口味

Dirty $40
一上枱,说时迟 那时快,同事一口饮左半杯,无得影😂
  • Gnocchi 马铃薯团
  • 烤酿鸡胸