2020-06-18 148 浏览
假日关系,同好友相约晏少少既时间食lunch。一早打左电话泥book,为左影相所以讲埋想book二楼,去到唔驶排队..我地点左:💛 蒜片海蚬罗勒牛油汁鲜蛋意大利面 Clams, whole-egg pasta in Garlic Basil butter sauce呢个真系好有惊喜好好食,海蚬大大件,酱汁好juicy,意大利面吸收左酱汁同蛋汁好入味,蒜香味浓,加埋罗勒好清新!其实我一向比较少叫蒜味意粉果类,因为觉得比较简单同干,但呢个组合好好食,我同好友都俾满分💯..💛芝士黑松露薯条 Cheesy Black truffle fries薯条好香口,热辣辣,配埋芝士酱🧀一流!再加上薯条上洒了黑松露,好香,估唔到黑松露既香味配搭芝士又几夹!..💛脆香香辣鸡翼配韩式辣柚子酱 Spicy crispy wings in Korean yuzu chili sauce鸡翼烧得外脆内软,肉质软滑,好香,点埋韩式辣柚子酱好清新,酸酸甜甜又唔会太辣,好开胃..💛朱古力鲜奶咖啡 Mocha杯咖啡一来到,哗左一声,个杯好得意!高贵感即刻有!呢个我要赞下,系环保既大前提下,好多餐厅都转左唔会主动提供饮管,但
我地点左:

💛朱古力鲜奶咖啡 Mocha
杯咖啡一来到,哗左一声,个杯好得意!高贵感即刻有!呢个我要赞下,系环保既大前提下,好多餐厅都转左唔会主动提供饮管,但通常叫冻饮,好多冰浮系面,结果唔用饮管饮既话,d牙一掂到冰会有d唔舒服,但呢个杯完全唔会有呢个问题,饮得好chill之余又唔驶浪费,味道唔会太甜但朱古力味浓,大热天时饮真系好爽👍🏻.
最后其实一来到系点呢度招牌人气甜食既水清沙幼使乜坐飞机既yogurt bowl,可惜已经卖哂😖 真系太受欢迎啦👏🏻 .
来到呢度记得要影下靓相啊,以蓝白青花瓷为主题,装修好古典,好多打卡位
蒜片海蚬罗勒牛油汁鲜蛋意大利面
芝士黑松露薯条