2022-11-15
今次想同大家介绍呢间别具人情味,好亲切😋😋睇落就系做开街坊生意嘅味来中菜餐厅餐厅位置相当接近太子地铁站,交通方便而且容易揾👍🏻👍🏻👍🏻一坐低侍应已经递上两碗冬瓜肉排汤,个汤清甜够味🤤🤤天气热饮落去系好消暑☀️☀️,冬瓜鲜甜,肉排超级腍😋😋煲得好好味🔥枱面配备齐全,有纸巾🧻,热水,白糖啡糖同餐具🍴我哋今次叫咗两碟炒粉面,分别系干炒叉烧河粉 $55同埋银芽肉丝炒面 $55🍜🍝河粉,面,饭,米粉同价,乌冬就要另外加钱😻干炒叉烧河粉劲足料🈵🈵🈵叉烧够厚身亦都够腍,成碟河粉炒得够镬气又够汁,叉烧份量够多,配合埋芽菜韭菜,超够味🈶银芽肉丝炒面都劲大份,肉丝🥓,冬菇🍄,芽菜秀珍菇🥗,啲菇先炒过再落去做成芡汁,所以个芡汁系带有菇嘅鲜味,铺喺超脆嘅炒面上面,口感超丰富🈴🈴🈴嘢饮方面叫咗杯热柠水同一杯冻奶茶☕️🍵热柠水有四片柠檬,超够味!冻奶茶奶味丰富,口感顺滑❤️🧡非常之推介大家嚟试吓👍🏻👍🏻 见到侍应同街坊有讲有笑,气氛好好🤣🤣 超enjoy 🥰🥰
餐厅位置相当接近太子地铁站,交通方便而且容易揾👍🏻👍🏻👍🏻
枱面配备齐全,有纸巾🧻,热水,白糖啡糖同餐具🍴