2024-05-10
🐽松露油忌廉大啡菇猫耳朵 $95必叫之一🫣好少可会食到猫耳朵 果然冇失望🥹松露味劲香已经流晒口水🤤酱汁煮得啱啱好 松露味好浓郁 挂晒汁😋猫耳朵食落好烟韧好有咬口 切片既大啡菇都好唔错🥰🐽手撕猪肉班尼迪蛋 $89好澎湃既一道菜😳成座山咁高 好夸张🤣满满既手撕猪肉放左上sourdough到🍞上面有海量既青苹果丝同酱仲有班尼迪蛋 劲邪恶😈好好食 成件事唔会太heavy😋🐽香炸咸蛋黄单骨鸡翼 $68热辣辣既咸蛋黄单骨鸡翼🤤即叫即炸绝不马虎🫣炸到超金黄好吸引✨单骨所以食落好方便 入口劲香脆🥹同脆香鸡翼有得fight🤣好香咸蛋黄味 鸡肉好嫩好juicy😋推荐‼️仲有少少沙律菜🥗比你解一解腻🙊🐽脏脏提拉米苏 $78好钟意食tiramisu既我🫣黎到紧系唔可以错过佢地既dirty版tiramisu啦🤤同平时食既唔同 个底全部都系朱古力碎 好正😳成件事好有层次感 咖啡同酒balance得啱啱好 手指饼充满住香浓既咖啡味同酒味 配埋个cream同朱古力碎一齐 好满足🥹而家都几大份下😍一定会再encore😋
松露油忌廉大啡菇猫耳朵
🐽手撕猪肉班尼迪蛋 $89