📍太子-喬居酒屋🏮 #Bookmark定下次去💗今日同大家去一間位於太子嘅穩世居酒屋✨🥂真心好高質!全部都係即叫即燒!同大家介紹吓啲食物先!🐔手羽先 $38雞翼串燒一定係必叫吧!佢哋依間仲要勁高質!係用雞全翼🥹🥰食落去超入味!出面又燒到脆卜卜🐓汁燒雞肉蔥串 $38唔知你哋食串燒係鍾意叫多肉定多菜呢~ 依個串燒我每次都必叫!唔會有選擇困難症之餘又可以食肉又可以食菜!正🐥雞心 $32唔知你哋鍾唔鍾意食雞心呢?如果冇食過嘅朋友仔 佢係爽口嘅texture!! 依間仲會落醬燒😍!! 🥚免治雞肉棒配日本初生蛋 $42依個係每次去串燒店必叫!完全唔怕會乾 因為可以點初生蛋🥚~ 初生蛋比起平時嘅蛋香味!🍠日本甜薯仔 $28依個番薯仔好甜!真心可以中和食肉嘅膩💗🫑日本青椒仔 $28依個係絕對唔辣!啱曬啲鍾意青椒味但又唔食得辣嘅朋友仔————-📍太子-喬居酒屋🏮地址: 太子花園街239號嘉慶苑地下C號舖
📍太子-喬居酒屋🏮 #Bookmark定下次去💗

🐔手羽先 $38