放工系太子地铁站行出啲,见到有间外卖小店有几多人等紧,羊群心理梗系贡过去睇🤣,见到啲鸡翼同薯条味道又几新奇,一于就探个究竟🙈黑松露忌廉单骨鸡翼 8只 $32鸡翼好入味,炸得好香脆,咬落啖啖都好满足🤤个酱好有蘑菇汤味道,黑松露唔会太浓盖过鸡翼本身嘅味,酱同鸡翼都好夹,好食!🌟大推手切三色薯条 配咸蛋黄酱 $28三色系薯仔、番薯、紫薯,一咬!炸得好脆🤭啲炸粉落得啱啱好唔会厚,口感似食天妇罗,薯条又够粗🙈就咁食原味已经好正,薯仔番薯紫薯味好实在👍🏻。不过咸蛋黄酱觉得有少少淡咗啲,最后见鸡翼仲有酱,点埋觉得黑松露酱啱口味啲🤤,推荐!啲嘢食一上手热辣辣,真系即叫即整,等紧期间都有见到老细同其他人讲会经常更新下味道,仲有啲系优惠价$20/8只单骨鸡翼,都系值得再嚟支持嘅小店😻好味指数(5粒最高):

黑松露忌廉单骨鸡翼

黑松露忌廉单骨鸡翼 8只 $32