2023-09-16 36 浏览
今次系太子路经发现一间好新净既居酒屋 ,依间居酒屋原来开左几个月咋😎,而且佢既座位设计,私隐度几好,好适合约埋三五知己去食下野吹水😆。💸$852 💁🏼‍♀️人均$300-400整体食物评价:★ ★ ★ ★ ★食物质素好高,每样食物都好好食😍。服务态度:★ ★ ★ ★ ☆服务员既态度都好有礼貌同好nice😆。环境气氛:★ ★ ★ ★ ★环境设计营造到好有日式风格,座位都好似包厢或者少量omakase 既座位🤭,用膳都觉得好舒适。🥯食物方面醉翁烧鸟推介 $248依个串烧推介系餐厅招牌,有明治鸡肉串、鸡肉串、京葱串、牛舌,鸡肉串同牛舌都几好食😆。软壳蟹牛油果寿司卷$128寿司卷价钱都比较贵,所以份量都唔会太少。软壳蟹真系脆卜卜,蟹籽都系足料,打卡几靓。醉翁便当 $148依个便当乜都有齐咁济满足哂所有愿望🤓,好适合乜都想叫但又怕食唔哂既人,有刺身、天妇罗、鳗鱼饭同埋燘牛舌。不得不赞牛舌燘到好似牛腩咁冧,好好食😆。盐釜原只鲍鱼$168真材实料真系盐焗,再加上淋左少少酒。份量虽然少,但系味道真系好香、鲍鱼味道都会好出。🤩☕️饮品方面(两杯都系cocktail)蓝橘乳酸特饮 $48好似日本波子糖味咁,完

💸$852 💁🏼‍♀️人均$300-400

整体食物评价:★ ★ ★ ★ ★
食物质素好高,每样食物都好好食😍。

服务态度:★ ★ ★ ★ ☆
服务员既态度都好有礼貌同好nice😆。

环境气氛:★ ★ ★ ★ ★

🥯食物方面

醉翁烧鸟推介 $248

软壳蟹牛油果寿司卷$128

醉翁便当 $148

盐釜原只鲍鱼$168

☕️饮品方面(两杯都系cocktail)
蓝橘乳酸特饮 $48
好似日本波子糖味咁,完全唔似饮紧酒精饮品,值得推介😎。

醉柠茶$48