近排我地去左香港首间有注场魔术师既酒吧,好有创意😎魔术师会系客人一边食紧野既时候,一边玩近身魔术,非常厉害,亦都将客人用膳既气氛提高,我地当日咁岩冇注场魔术师,点知店员都识魔术,令我地大开眼界🤩🥔茶餐经典手工薯波 (芝士咸牛肉、五香肉丁、忌廉蘑菇) $88虽然薯波粒粒都一样样,但店员都会细心介绍每一粒同提醒我地由最淡味既忌廉蘑菇开始食到最浓味既五香肉丁,薯波热辣辣,非常香脆,好好味😆-🦀软壳蟹牛油果竹炭汉堡 $128大大只既软壳蟹配上超多既牛油果🥑非常夹👍🏻再加上黑色既竹炭面包焗到好脆,味道一流,放埋一齐仲非常可爱,有d似Venom🤣-🦐本月精选 - 黑松露凤尾虾意粉 $118一上枱就闻到浓浓既黑松露香味,凤尾虾份量都非常充足,虽然系每月精选,唔系Regular系个餐牌到,但如果遇到,都值得一试😎-话明酒吧当然有好多唔同既手工啤,为左可以令客人容易d选择,餐厅仲将唔同味道既啤酒分类,分左Fruity🍓/Hoppy🌻/Sour🍋/Malty🌾非常细心😀-🍸Draft Cider - Purple Dream 青柠碟豆花蜂蜜酒 $98🍻Draft Beer - Tai Wai Beer M
茶餐经典手工薯波

🦀软壳蟹牛油果竹炭汉堡 $128
软壳蟹牛油果竹炭汉堡

🦐本月精选 - 黑松露凤尾虾意粉 $118
黑松露凤尾虾意粉

🍻Draft Beer - Tai Wai Beer Manuka strawberry (士多啤梨、蜂蜜) $88

餐牌:
茶餐经典手工薯波