要系九龙区揾间好味嘅cafe唔容易🥹 唔知大家明唔明我讲咩 试过好多次都小中伏 大家写开食评都知咩事 所以今次比我试到间真系有质素又有料嘅cafe真系好开心 唔洗再被标「楼上cafe」质素!小食拼盘 (芝士条、蕃薯条、鸡翼、葱油饼) 老实讲食之前期望不大 因为睇落都系个啲野~但系!!! 我地食第一条芝士条就知佢咩料😂 居然系拉到丝~食过好多好多间卖芝士条嘅餐厅 有小店有连锁 冇咩边间拉到丝 但佢居然做到!而且~ 味道不错👍🏻 蕃薯条外表稣脆!入面热辣辣又绵滑嘅蕃薯质感 最后味道亦带小小甜~ 刚刚好❤️软壳蟹黑松露扁意粉原只软壳蟹!唔会炸到过火 又唔会腥~ 黑松露味够 唔算超浓扁意粉软硬适中!酱汁唔会太浓稠唔够捞 同埋全部都系热辣辣 食落加唔小分~伯爵茶焦糖炖蛋个人更喜爱原味炖蛋 伯爵茶有小小抢左焦糖味~Matcha latte正常水准!适中抹茶味~荔枝爆爆珠梳打 打卡able! 淡淡粉红色~饮落唔会太甜 冇疯狂落糖浆! 爆爆珠好正 荔枝味唔算药水唔假!值得一试呀呀💛Overall 打破左我对cafe 嘅印象🥹🥹 真系要支持下 因为真系好味 冇讲大话 见我打咁长就知啦!环境:☁️☁️☁️抵食:🐷

小食拼盘 (芝士条、蕃薯条、鸡翼、葱油饼)

软壳蟹黑松露扁意粉
原只软壳蟹!唔会炸到过火 又唔会腥~ 黑松露味够 唔算超浓

伯爵茶焦糖炖蛋
个人更喜爱原味炖蛋 伯爵茶有小小抢左焦糖味~

Matcha latte
正常水准!适中抹茶味~

荔枝爆爆珠梳打

环境:☁️☁️☁️