2024-04-21 191 浏览
黎到西湾河一定要去太安楼食香港本地小食🤤🤤 行过见到有唔少人排队,就决定试下呢间肠粉皇后😬😬.Food Ordered:混酱肠粉 ($12)咖哩细份 (三款) ($30)海底椰雪梨菊花膏 (小)($25).Kuku推荐:混酱肠粉真心推介!$12满满一碟仲有超多酱,cp值爆登🌟🌟🌟咖哩我地拣咗牛栢叶、萝卜同猪皮,份量足够,但唔够入味,如果有更浓咖喱味更加分!唔想饮肥仔水,海底椰雪梨菊花膏都系唔错嘅选择~ 清清甜甜咁,啱啱热辣辣嘅夏天!#hungrykuuu_hongkong #hungrykuuu_saiwanho #西湾河美食 #香港小食 #香港好去处 #香港美食 #hkfood #hkgoodwest #相机食先 #食好西

Food Ordered:
混酱肠粉 ($12)

咖哩细份 (三款) ($30)

海底椰雪梨菊花膏 (小)($25)

Kuku推荐: