太安楼生煎包好似好出名,见到铺头好细,但好多师傅密密做,绝对系新鲜即做,价钱都劲亲民!$12有四个生煎包或生煎锅贴,担担面都系$16碗,真系食饱$20都唔使,留意番铺头只做外卖!今次试吓佢个招牌生煎包!🍴生煎包 4个 $12新鲜热辣辣,$12有四粒生煎包,系啊用粒,唔系用个,嚟形容佢有几细粒😂个色底煎到劲脆,金黄色,咬开个皮几厚,似系中式馒头皮,有啲湿漉漉咁,啲肉劲少,亦冇肉汁,咸咸哋,食面粉多过食肉😂推荐指数: 3/10个分我系比个价钱,唔好食生煎包!$12有4小粒,价钱平我都冇咩要求可言,但真系皮厚肉少又细粒,宁愿佢比两个我,贵啲,整大少少肉多少少好过,唔食好过食,真系食咗好似冇食咁!系真系平同填肚,唔会下次了!真系想试嘅朋友,可以试其他😂生煎包真系坚信号好食好多😂

🍴生煎包 4个 $12

推荐指数: 3/10
系真系平同填肚,唔会下次了!真系想试嘅朋友,可以试其他😂
生煎包真系坚信号好食好多😂