2013-06-07
系杂志见到介绍但。。。。。我地book 左位去到话冇位!我地由九龙去大埔本想试一试杂志介绍这家小店, 打去book左7:30去到冇位又话我地都好多人都系由九龙来食架啦唔至你地!INCH!!!! 我fren话无所谓啦来了就等下。等下等8.30 sin 有位。。 以为自己好 点了蒸排骨,招牌爸爸炒蚬,黄骨鱼,腐乳通菜,蒸扇贝。 啲𩠌黎到。。。好多油啊!!!!小店特色系唔放味精但看了这么多的油。。。 我会想食味精多过油lor讲真!!!看openrice D comment 话招牌爸爸炒蚬好辣啊唔系啊真的一点儿都唔辣。。。。 今次教训杂志介绍不一定好食!唔会再帮衬啦!讲真店好细所以看起来多人ja ma!以为自己好了不起!不知所谓! 我嬲到相都唔想影。。。 失望!
失望!