2023-05-24
因为店长T太挂念兰洲牛肉面🥹又因为无长假返唔到上去一尝之后一查就见到香港有?!!!紧系要去一试究竟🤤🤤🍜兰洲传统牛肉面正宗系「一清(汤)、二白(萝卜)、三绿(香菜蒜苗)、四红(辣子)、五黄(面条黄亮)」店长T叫左中辣,面拣左「二细」店舖主推✨个碗面一黎到感觉唔够青、辣油唔够香同辣,牛肉正宗应该系薄如纸会透光,汤不太浓郁🙈但面胜在有口感,烟靭!😝可以一解思念之心瘾🫣🤤以$68黎讲系合理🧮可以值得一试❤️🪙价钱$68🍜味道:3.8/5值得一试解燃眉之急🙈🙈🙈✨孜然羊肉串等左大概8-10分钟到先到应该会热辣辣🔥但食落只系微暖🫣味道适中不太咸!!充满孜然!!但唔会令你哇哇声🤣食完一定口臭🤣🤣强调叫情人一齐食🪙价钱$56/3串🍜味道:2.3/5不太推荐🫣🙃🔴🟠🟡🟢🔵🟣⚪️⚫️服务:4/5环境:3.9/5返食:3.4/5价钱:3.67/5🔴🟠🟡🟢🔵🟣⚪️⚫️👷🏻♀️利申:本网只代表个人感受与想法不代表全部🫡打错左炮台山🫡🫡😂(本台暂试运当中, 全人手营运, 多多包涵)🪙今次全自费👷🏻♀️顺带一提落单需自行扫code🤣📍 亚谷特兰州牛肉面 (天后)天后留仙街3号雅景楼部份地下B1&B2号舖 🚈(天后A1出口行
又因为无长假返唔到上去一尝
之后一查就见到香港有?!!!
紧系要去一试究竟🤤🤤
🍜兰洲传统牛肉面
店长T叫左中辣,面拣左「二细」店舖主推✨
可以一解思念之心瘾🫣🤤
价钱:3.67/5
🔴🟠🟡🟢🔵🟣⚪️⚫️
👷🏻♀️利申:本网只代表个人感受与想法不代表全部🫡
打错左炮台山🫡🫡😂
(本台暂试运当中, 全人手营运, 多多包涵)
🪙今次全自费👷🏻♀️顺带一提落单需自行扫code🤣
📍 亚谷特兰州牛肉面 (天后)
天后留仙街3号雅景楼部份地下B1&B2号舖
🚈(天后A1出口行1分钟)
🧁每一个Follow & Like都系运作动力🔥
🥹🥹唔好吝啬揿个like同埋follow啦!
#hkfoodie #天后美食 #香港美食 #平价美食 #foodiehk #hongkongfoodie #hongkong #90s #couplehk #hkfoodie