2022-09-15 813 浏览
已经有好耐无食过香辣锅,可以话好耐无食过川菜。今次系以前或者食过嘅十二味,点解话或者可能食过呢?我系餐厅食食下听到隔离枱话哩间十二味唔系连锁𠮶间十二味 (此十二味不同彼十二味)。哩样野少理,好食、环境好就得啦。咁𠮶日我同屋企人一齐食,食咗香辣锅、夫妻肺片、木耳同白饭,个白饭要重点提及,因为啲𩠌香香辣辣,特别送饭。香辣锅拣咗5个𩠌,其中一个𩠌一定要试嘅就系年糕。香辣嘅年糕,in in韧韧,可以放系口到慢慢咀嚼,咬落仲有小小甜味。美中不足系年糕太易黐埋,有时一食就系两旧。夫妻肺片系牛嘅内脏切片,非常爽口,超级送饭,推介👍环境方面,𠮶日我坐咗室内,要注意嘅系室内比较近厨房,容易有味。室外唔知系唔系哩间餐厅嘅,夜晚室外系超靓,有境有光,chill。
。哩样野少理,好食、环境好就得啦。

夫妻肺片系牛嘅内脏切片,非常爽口,超级送饭,推介👍

香辣锅
白饭