2014-05-27
系油塘的早上,最近公司又有早餐食既餐厅就系太兴.入亲太兴,见到ERIC KWOK都觉得好好笑.在MARKETING上,的确令人印象深刻.老实就,我真系未见过一个地方咁少选择.早餐选择约11款,其中最想试一试既首先系沙嗲牛肉肠仔通粉$31.黎到太兴有样野系必叫,就系冻奶茶加$3.冰镇住够冻,茶味足,亦够滑,少甜更可口,如果以连锁店既角度黎睇,呢杯奶茶的确高质素主角沙嗲牛肉肠仔通粉个样好大碗,份量的确唔少,汤既味道类似鸡汤,咸度适中,亦有不少菜丝.沙嗲味的确够哂港式,牛肉本身没有味道,幸好不算被松肉粉破坏得很.用特大既SPOON味道不错喔老实说$34既早餐不算便宜,但环境,服务员水平和食物水准也不错既情况下,黎太兴食早餐绝对食得过
系油塘的早上,最近公司又有早餐食既餐厅就系太兴.入亲太兴,见到ERIC KWOK都觉得好好笑.在MARKETING上,的确令人印象深刻.老实就,我真系未见过一个地方咁少选择. 早餐选择约11款,其中最想试一试既首先系沙嗲牛肉肠仔通粉$31.黎到太兴有样野系必叫,就系冻奶茶加$3. 冰镇住够冻,茶味足,亦够滑,少甜更可口,如果以连锁店既角度黎睇,呢杯奶茶的确高质素 主角沙嗲牛肉肠仔通粉个样好大碗,份量的确唔少,汤既味道类似鸡汤,咸度适中,亦有不少菜丝.沙嗲味的确够哂港式,牛肉本身没有味道,幸好不算被松肉粉破坏得很.用特大既SPOON味道不错喔