2008-11-04 3 浏览
短短几个月, 由$7一串 (外卖仲有折, 唔记得85折定9折), 到上星期食, 已经加到$9一串, 无可否认佢味度ok, 辣得嚟好o野味, 不过等嘅时间比较耐, 就算即叫即烧都无理由要45分钟??? 而且新舖有好多个烧烤炉, 无理由都要等咁耐, 我就试过等1小时15分. 不过好彩次次都无漏单, 而且食过时都好热. 虾, 鸡贀, 蛤好味, 一定唔好食牛 (牛柳, 西冷, 牛仔骨), 佢d牛唔知边度入货, 硬死人, 完全食唔到, 其他都几好, 可以一试. 如果一个人正常食量, 最少都食7-10串啦, 加咗价, 加上经济差, 已经由以前一个月食3, 4次到而家一个月一次. 要改善waiter 巳嘅质素, 劲唔掂, 好似嚿饭咁, 又成日挂往倾计, 老细真系要谂谂佢.

• 鸡贀
  • 秋刀鱼