2025-02-22 0 浏览
1.帮衬100分钟Lv 3 放题,食物质素已经唔太对得住个价钱,但重点系店员工作表现完全失望,首先用电话落单后食物等待15分钟左右先到,但都仲要嚟错,然后再等15分钟先再送上食物,前后已经无咗30分钟,其间只可以进食餐厅预制嘅食物;2.进食完毕嘅碗碟迟迟未有职员帮忙收走,令台面想摆放食物嘅位置一直都唔够;3.一般放题餐厅都会预先喺时间完结前15分钟左右提醒食客,但呢间餐厅嘅店员不但无提醒,而且职员只系喺完结时间过咗2-3分钟嘅情况之下,同我地讲店外嘅客人已经等候咗好耐,要求我地立刻离座,店员亦表示入座前已经叫食客自己留意时间,言语表达方式已经令我地感觉非常错愕,感觉系我地令到出面等位嘅人迟迟都未有得食野,我相信一般人合理同埋常理理解嘅「好耐」,可能系比预定时间迟咗10-15分钟,但我地成台人一齐睇表,都只系过咗3分钟,呢个对食客嘅指控完全唔合理,亦都绝对有好大空间去改善表达嘅方式4.个地下真系好油,差啲跣亲其他食客如果睇到呢篇食评,记得自己拎埋个计时器去食野,一响就立刻离座,否则就会俾店员怪责你点解要令出面嘅人等咁耐

4.个地下真系好油,差啲跣亲

2025-02-22