即系咁讲,pizza hut咩味就大家都知,要食港式口味我觉得都冇所谓,但差过西式茶记,仲要收lee个价嘅,先觉得pizza hut lee d叫离谱!!!!Upgrad龙虾汤,以前加HKD9,而家要加HKD10,咁质素系一样嘅,不过咪又系要同佢地讲记得要热,唔热你都叮热先上枱呀,最后龙虾汤系热住咁黎到,好有龙虾味,而且质地都算(杰)身蒜蓉包味道浓郁,边脆,内软系好食嘅,不过单叫HKD39蚊,就冇以前咁底,不会觉贵得过份有点过份牙!!any way我地冇叫到整份啦二人餐,有汤,包,意粉或饭,pizza 或 pork rib 或 炸鸡,我地叫左个大虾蚬肉焗饭同猪仔骨半份,原先都怕会好饱,但原来系唔会架,先讲个饭丫,话到明焗饭,真系好犀利架,上枱,分左一人一d系碟,两个人食头两口都食到热热地,之后就系暖暖地,咁系碟𠮶度都唔好指意佢热啦,结果如先地所料,所以叫佢地叮番热,可能冷气大啦所以都唔系好大分别,keep warm warm咁啦,但系大家睇下个饭丫,个样真系好衰,食落仲差过金宝汤加饭,真冇卖相又冇味道,只系得蕃茄酸味,大虾蚬肉都系雪货,一D鲜味都冇,仲好意思收我二百几蚊个猪仔骨同个饭差
龙虾汤
蒜蓉包

大虾蚬肉焗饭
个猪仔骨同个饭差唔多时间上枱,由于落单𠮶阵就mention左叫佢汁另上,佢话本身个猪仔骨都会涂d汁先焗会冇咁易浓,所以点都会有汁,咁我话,你上碟前淋上去𠮶d就分开啦,我怕个汁好甜,咁佢话可以,大家又睇下图,猪仔骨,汁,汁,茄汁,薯条,沙律菜,睇起黎只碟几丰富,但试想下拎开d汁,薯条份量小得好可怜,伴碟沙律菜真系伴碟only,沙律汁都冇,d salad dressing好贵,咁薯条呢?唔系好贵cost姐,唔洗小到咁牙,讲番个猪仔骨,肉质算滑,鬼咩一切落去劲多肥油,成口都系><不过就唔系嫩喇

其实最觉得过火嘅系旧肉涂左汁咪又系浓浓地,薯条份量小,个饭汁多冇味,得蕃茄酸味,唔系焗饭嘅热,重要收先每人百几蚊,我食元气好过啦,真系茶记好过佢,成张单加埋一,要247.5,真系一d都唔值得啰!!!!!!!
Black Coffee
题外话/补充资料: 其实最过火嘅系旧肉咪又系浓浓地,薯条份量小,个饭汁多冇味,得蕃茄酸味,唔系焗饭嘅热,真系茶记好过佢,成张单加埋一,要247.5,真系一d都唔值得啰!
2015-12-04