2015-10-07
唔系第一次嚟食,以往印象几好,但今次实在太过份。隔离枱迟过我到,叫埋同一个set,食完俾埋钱走埋,我𠮶个set都未到,眼见四周迟过我嚟叫埋同一个set既人陆续有得食,我终于忍唔住叫个waiter嚟问,第一个走左去有无check/check成点无返嚟同我讲,等多阵我再问另一个waiter,我望住佢走去check完一轮拎住张单入厨房,无几耐出返嚟同我讲话on the way,于是我再等多十分钟,结果我由1:20等到1:53,作为一个要返工而食饭时间只得一个钟既人,呢个已经系极限,而其实就算佢1:55分真系嚟到份餐,我都无可能用五分钟去鲸吞一块扒,所以我最终系要揾第三个waiter叫佢cancel我个餐,成个lunch hour我只系不停地食左好多二手烟 (有问过想转坐室内但个waiter系睇都唔睇就话室内满座无得转,而𠮶阵已经过左最繁忙入座时间),对呢间野我真系第一次咁失望,以后都唔会再嚟呢度食!