朋友介绍,谂住去试吓依间烧肉放题!原因就系话性价比高, $488 +1就食到和牛烧肉放题!我哋一行三个人,坐低之后真系水都唔会比杯你,因为佢哋所有饮品都要俾钱任饮,我哋最后咪拣咗$48任饮果汁汽水。一嚟到佢哋就拎咗一碟牛,一碟猪&鸡同埋一碟蔬菜!嚟到梗系食咗牛先啦,我哋系为咗牛乳嚟㗎嘛!点知一放落个炉度烧就知道出事,因为超薄,所以好快就痴底同埋唔可以成块反转,变咗做散修修一粒粒,而且因为太薄,基本上摆咗一阵已经全熟,搞到好似食紧啲牛肉干咁!除咗呢啲牛同埋猪之外,佢个放题仲包埋一人一个汉堡同一个小食拼盘,个汉堡劲细粒,你都唔算好差但系一定唔系出色!至于𠮶个小食拼盘,好明显系用嚟塞住你个胃,入边有薯蓉、豆腐、两格炸鸡、一啲支豆等等。至于𠮶个蔬菜拼盘,我哋朋友只系想食多几旧歌,先发现原来呢个蔬菜拼盘系唔可以再添加!点解话服务唔好?因为我哋食完第一碟牛之后我哋等左成四五个字先至有第二碟𩠌上嚟,中间系咁吹系咁问,佢哋系咁同我哋讲帮我地吹下同埋检查下!要留意番,佢每一碟好似都系得八至十块仲要劲细块同埋劲薄,食两食已经冇晒!我哋仲喺度讲笑话:将一碟牛肉整埋一齐都唔知有冇两粒牛丸!最后咪个半钟只系食到

要留意番,佢每一碟好似都系得八至十块仲要劲细块同埋劲薄,食两食已经冇晒!我哋仲喺度讲笑话:将一碟牛肉整埋一齐都唔知有冇两粒牛丸!最后咪个半钟只系食到大概六完碟就已经话够钟!真系不知所谓!

同埋除咗第一碟啲牛肉好少少之外,第二年开始已经系好差嘅部位,冇乜肥膏,冇乜脂肪,系差到我哋觉得唔系和牛,仲有少少怪味!

去到最后一碟直情无话可说...无言以对!

心谂究竟我哋俾钱食紧啲乜!

2020-05-22