2014-09-11 5874 浏览
想黎呢间Kitchen M好多次, 12点开始已经陆续有人黎~ 以为佢个地方好幽静舒适, 点知可能因为间cafe真系细, 好应声!! ( ̄へ  ̄ ) ! 唔系一边厨房嘈, 就是BAR枱嘈. 食野既环境唔得安宁. 加上waiter们好像太young, 佢地唔行紧"自动波"既~~~ 如果餐厅无人, 环境都会唔错,  佢既装修好简洁,木色枱和椅,加入白色墙壁,白色空间,构成一室清新光爽的效果,又不过于冰冷,更易于吸收玻璃窗外的晨光。 Order 左2个LUNCHSET食唔饱,一个沙律一个汤. 个虾沙律有3块半件虾, 吓坏了<黄帝B>, 味道一般唔难食但又唔算突出啰。南瓜汤是暖的, 有著甜甜地而淡的南瓜味.<黄帝B>要左RIBEYE, 我就ORDER左Beacon with cheese 意粉。 块RIBEYE话7成, 出来血淋淋, 叫waiter妹妹再"辣一辣"佢都系血淋淋, 得块Steak同几条菜,份量对于男士会唔够, 男友一路食一路弹份量真系少得可怜, 肉质又"UN" , 见住佢食得好痛苦咁。 。。。 我意粉都系一般"咸", 看似好多, 其实都唔饱~ 都系

Order 左2个LUNCHSET食唔饱,一个沙律一个汤.

块RIBEYE话7成, 出来血淋淋, 叫waiter妹妹再"辣一辣"佢都系血淋淋, 得块Steak同几条菜,份量对于男士会唔够, 男友一路食一路弹份量真系少得可怜, 肉质又"UN" , 见住佢食得好痛苦咁。 。。。 我意粉都系一般"咸", 看似好多, 其实都唔饱~ 都系俾D意粉汁顶一顶肚。

整体而言, 俾我印象唔好, 不会再来,环境食物都系好普通。我地仲要赶住再揾餐厅再食过呢~!
2014-08-30