2024-11-07 0 浏览
❣️见唔少人都介绍过呢间越南河,而我都好钟意食pho,于是平日放工时间一于嚟咗吓,网上评论好多都话呢间排队热店必食,汤底超正🥸但试完觉得味道都唔错,但绝对未到好惊艳同必食嘅程度,当日7点左右都有3组人排队,但都唔算等太耐,十几分钟就有位,成个用餐体验唔算好好,店员会好赶咁落单、上菜同埋收枱,位置比较窄,同埋只收现金🥲河粉同牛丸味道的确唔错,但$102一碗嘅价钱都算贵,个人觉得港岛有几间越南河嘅味道比佢好食好多,价钱都只系60几蚊一碗🤓🌟 招牌牛柳牛丸河粉 $102一上枱就闻到好香,好多香葱铺满河粉,汤底味道清得嚟都算入味👍🏻牛丸比较出色但得两粒,牛柳整得好碎,同埋份量唔多,河粉有幼身食落都几顺滑,整体味道系唔错嘅,但食完之后好口渴,未去到必食嘅程度😅🌟招牌越南脆春卷 $70 春卷外皮的确好脆,但入面啲馅好普通,主要系食落味道一般🥲

🌟 招牌牛柳牛丸河粉 $102

招牌牛柳牛丸河

🌟招牌越南脆春卷 $70
春卷外皮的确好脆,但入面啲馅好普通,主要系食落味道一般🥲

招牌越南脆春卷
招牌牛柳牛丸河