同男朋友通常去铜锣湾或者旺角食放题,今后早佢少少收工就谂住方便佢,上网睇下尖沙咀有边间选择啦!我地拣咗两间谂住黎到睇下,点知另一间去到先知装修,咁得返呢间,就试下佢啦!地点嚟讲佢系劲方便,尖东站n2出口行前少少就到,正正k11隔离好易揾,楼下大大块广告牌!因为呢张系等紧男朋友谂住影比佢睇,所以乱影就算,我完全明白图片只供参考,但身为一个女人,系比较容易相信呢d表面野,当我见到有矶烧海鲜,其实已经急不及待冲上去8:45pm上到去,企咗5分钟先有staff过嚟理我地,我地就book 9:15pm,然后落去行个圈,当时果位staff就叫我地留底电话,够钟开始有枱入得就打比我地,留电话留枱系正常,但说好的有枱打比我地,最后9:20pm都未有电话,上到去有8成系吉枱又系咩一回事?仲有去到入座先知我最期待嘅矶烧海鲜*卖哂*,咁无办法啦!其实成9点几,都饿了,拿拿声写order纸啦,呢个时候我系觉得都好多食物选择第一round,紧系张张都写哂啦几分钟后,staff就话海胆卖哂,我又再失望一次,不过唔紧要,因为d刺身 寿司都到,其实都算新鲜,款式都算多,我地就快快食啦!隔多一阵,其他食物都开始到!分别

仲有去到入座先知我最期待嘅矶烧海鲜*卖哂*
,咁无办法啦!

第一round,紧系张张都写哂啦

隔多一阵,其他食物都开始到!分别唔记3定4个staff,每隔一阵行黎都系讲同一句说话,就系*xx卖哂,唔好意思*,放题嘅食物又好铁板烧嘅肉都好,点十样有六样系卖哂!选择系多,但样样都卖哂😤

除咗刺身 寿司系比较好食,其他食物都系非常一般,离谱系粟米粒咸到食多两粒都有肾病,当staff收碟时,我地就提醒下啦,点知o咀系佢竟然行反嚟同我地讲,师傅将盐当咗糖,晕了

最后两个人,~$450,完全失望,食完我就决定要献出第一次打食评,分享比大家我今晚既经历