2021-02-15 545 浏览
🇭🇰Sai Jai Thai Store·我哋𠮶日去石澳行完见到好多人喺呢一间度排队 用炭炉嚟烧好似好legit咁就决定试吓 但系最后有少少失望🤭佢啲嘢食其实好一般 而且佢排队好乱 你排完队拣完野食 佢就会一次整晒大家啲串烧 所以大家既order会捞乱晒 所以你系要斗快去认领自己既串烧 而且佢又好近马路 好迫🙊🙊·猪肉$20 墨鱼丸$20佢啲串烧其实唔系真系用个炭炉黎烧 佢系自己喺入边厨房整好晒 攞出嚟稍为热两热🤭🤭而且佢系乜嘢嘢都无搽 所以本身系无咩味的 你要自己搽佢摆喺门口𠮶啲酱汁🤭同埋我哋𠮶串墨鱼丸因为佢一次过处理太多 太乱 烧𢙐咗 之后佢就咁剪走咗就俾咗我哋 呢个观感真系麻麻🙊🙊·#rbyeat#rby东南亚菜#rby石澳·📍石澳石澳村784号B地下
🇭🇰Sai Jai Thai Store
猪肉$20 墨鱼丸$20

#rbyeat
#rby东南亚菜
#rby石澳
📍石澳石澳村784号B地下
等候时间
20 分钟 (堂食)