招聘中
月薪
最高可达 $17,800
月薪
2019-09-04 362 浏览
以前系日本同台湾食过丸龟制面,好平又好食,简直系优质平民饭堂😋一直好想再去日本食多次,可惜未有机会,咁岩今日行开希慎就谂住食一次回味旧时回忆🤭好可惜香港丸龟制面的质素远低于日本….热釜扬乌冬套餐 (中) $42* 配野菜鱿鱼天妇罗同日本丸龟一样,乌冬有唔同份量拣,问过店员中同大的份量差几多,大概差半个面事关未食过釜扬乌冬,所以叫左个釜扬试下点知一食就中伏😥唔知系咪我无知,原来釜扬乌冬系盐水浸乌冬加一碗日式酱油汤系加左盐的水;乌冬系有咸味的乌冬;酱油系超市买到的普通日式酱油唯一值得赞赏的系赞岐乌冬系弹牙🤧成个乌冬普通到homemade都好过佢❗️强烈建议食热釜扬以外的乌冬至于野菜鱿鱼天妇罗,食的时间系暖的,味道都唔错,唔会太咸太油👌🏻因为天妇罗系预制,除非遇到鲜炸,否则都唔会预期好好食🤭服务方面,丸龟作为一间日本过江龙餐厅,虽然位于food court,但应有更好的表现
好可惜香港丸龟制面的质素远低于日本…
热釜扬乌冬套餐 (中) $42
* 配野菜鱿鱼天妇罗
事关未食过釜扬乌冬,所以叫左个釜扬试下
唯一值得赞赏的系赞岐乌冬系弹牙🤧
成个乌冬普通到homemade都好过佢
❗️强烈建议食热釜扬以外的乌冬
因为天妇罗系预制,除非遇到鲜炸,否则都唔会预期好好食🤭
热釜扬乌冬套餐  (中)

2019-09-03