2021-10-08 1033 浏览
朋友比了2张$100 coupon 我享用,咁就试下啦。打咗几日电话都冇人听,连电话录音都满晒,咁我谂唔通好多人book啩。终于提前一星期book到平日有位。7:40pm 来到大约坐了4-5成。原来呢餐系咁:一半固定set Dinner , 另外可以在任点餐纸的串烧。一坐低唔使30秒就已经嚟咗set 的部份,南瓜蟹肉汤(冇乜特别,唔够热),和牛饭一碗(非常差,冻饭,不知什么牛肉粒),前菜三小样麻酱冻豆腐(正常).炸鸡件(又硬又冻) . 海带沙律(有浸味,食咗一条即刻放低)。关东煮(浸到胀晒又唔热)30秒后再来鱼生拼盘(睇様麻麻,唔可以讲新鲜)。 以为串烧会好啲啦,原来都唔多得👎👎,请见相片;其实都唔算串烧,首先嚟一碟杂锦烧物(其实唔知自己食紧乜),再来鸡软骨,连其本的鸡翼都唔对版,…….已冇乜心机再写啦。最好食(我自来讲)已经系烧菠萝同埋秋葵, 可以再点多两次当食饱咗。甜品是雪糕糯米糍,冇乜诚意。服务员的是有礼的,环境都可以。 但食物质素就👎👎👎总括应该冇下次了👎👎
7:40pm 来到大约坐了4-5成。

一坐低唔使30秒就已经嚟咗set 的部份,
南瓜蟹肉汤(冇乜特别,唔够热),
以为串烧会好啲啦,原来都唔多得👎👎,请见相片;
鸡翼都唔对版,…….已冇乜心机再写啦。

甜品是雪糕糯米糍,冇乜诚意。

服务员的是有礼的,环境都可以。
但食物质素就👎👎👎

总括应该冇下次了👎👎