2020-05-24
5月系男朋友生日 所以之前见到四季酒店推出嘅afternoon tea限时优惠就上网买左了✌🏻我预先提早大概3个星期用email book位 想写happy birthday牌同坐窗口位 佢地都好快confirm我🥰当日系星期日 人数比我预期的多 waitress就带我哋坐左个路中央既位 当我同佢讲我一早预先reserve左窗口位 佢竟然答我有其他人早过我book 所以我冇得坐 当下我即刻好无奈 过咗10分钟 佢又无啦啦答话可以俾返窗口位我坐 可想言之四季嘅services都真系好麻麻🥶野食黎到啦 卖相冇我想像中咁吸引 咁希望内涵可以搭救啦 咸点真系好普通 scone就真系不得不赞既 系我食过最好食 可以配搭三款唔同嘅果酱😋甜品既柠檬雪葩味道都好特别🍨其他嘅食物真系做唔到五星级龙头酒店嘅水准其实今次既experience 真系令我有少少失望 由奇系services真系好麻麻 影相唔耐烦 连最后走嘅时候都冇同我哋讲拜拜 所以试一次就够了😶
Afternoon tea