餐厅: 翡翠拉麵小籠包
资讯:

餐厅: 翡翠拉麵小籠包
资讯:

2013-08-28 1220 浏览
今次去到翡翠拉面小笼包晚餐,平日晚上又唔洗等好耐位!睇佢呢间装潢好靓,manual 仲要大大本好厚tim! 但唔知系咪希望愈大,失望愈大呢!!1/鸡丝粉皮鸡丝粉皮系我好钟意食既头盘。估唔到…我未食过咁差既鸡丝粉皮。粉皮好胶质,胶到完全不能入口。麻酱整得都唔好味! 我真系食左少少就停口…入唔到口!2/ 上海担担面卖相不好,以下副图系碗野一黎的的样子!! 好似格离抬食剩拎过黎咁...我觉得真系好求其! d汤过稀… 面质都麻麻! 最不可接受系碗野唔够热。估唔到比咁多$系食呢个质素…3/ 上海小笼包皮不够薄,但味道都不错... 都算系OK 既!去到呢个时候都冇咩心情再食.. 4/ 上海生煎包OK可以! 味道正常! 总结: 因为有2款食物真系好难食... 所有原本谂住叫埋糖水食的谂头都打消了。下次都唔会再黎食喇!
1/鸡丝粉皮
3/ 上海小笼包
上海小笼包
上海小笼包
4/ 上海生煎包
OK可以! 味道正常!
上海生煎包