2019-04-20
其实都留意左呢间咖啡店一段时间,因为自己都系做咖啡店所以一直无乜机会去食,难得今日想食𠮶间串串爆晒场无位,附近嘅COFFEE JOBS又竟然无乜客(՞ټ՞☝所以我就决定去试吓伏唔伏~做下间碟都好吖嘛(´ε` )-见到佢个晚餐SET都几抵食,不过如果要餐汤同沙律每样都要加$25,我觉得有啲贵同唔抵啰所以我无加到( ˘꒳˘ )净系加左一杯ICE LATTE 。-{三文鱼蕃茄扁意粉??}~唔记得左叫咩名个卖相好靓ˊᵕˋ)੭只碟好加分呀~因为我自己本身唔钟意食贬意粉,觉得好硬。但男朋友觉得个番茄汁几好食,同埋三文鱼唔会太硬~煎得啱啱好!!!可惜嘅系我地都觉得好咸啰( .. )同埋唔够热。-{手打牛肉汉堡??}(´ε` )见到佢本尊嘅第一个反应系,哇,有两块汉堡肉咁抵食嘅。之后就,咦,系嘉顿嘅$1.2芝麻包⸜(*ˊᵕˋ* )⸝哈哈哈因为太大根本冇可能就咁食,所以我就切开咗,首先第一(´. ॄ.`)个包唔热唔脆唔香!!!!扣分rr,第二(^^)个汉堡肉一切开见有好粉,因为本人食牛扒都系要八成熟先摆到入口(´ε` )所以对我来讲太生啦,不过都唔紧要,我勉强
{三文鱼蕃茄扁意粉??}~唔记得左叫咩名
{手打牛肉汉堡??}
(´ε` )见到佢本尊嘅第一个反应系,哇,有两块汉堡肉咁抵食嘅。之后就,咦,系嘉顿嘅$1.2芝麻包⸜(*ˊᵕˋ* )⸝哈哈哈因为太大根本冇可能就咁食,所以我就切开咗,首先第一(´. ॄ.`)个包唔热唔脆唔香!!!!扣分rr,第二(^^)个汉堡肉一切开见有好粉,因为本人食牛扒都系要八成熟先摆到入口(´ε` )所以对我来讲太生啦,不过都唔紧要,我勉强食左啖( ˘꒳˘ )点解可以咁硬咁干一啲肉汁都无架ˊᵕˋ)੭不过值得一赞嘅系!佢嘅薯条系幼身薯条,出奇地好食呢。不过个汉堡最后都系食咗少少就放弃左,做咗大晒鬼( •᷄⌓•᷅ )੨੨已过$100嘅价钱食呢个包,宁愿去麦当劳食两餐
{咸蛋黄鸡翼}
虽然出面层脆皮揸得啱啱好好薄好脆,食落口感唔错,但系食唔到咸蛋味,斜对面间[呀来]嘅咸蛋鸡翼出色过佢好多!
{ ICE LATTE }
其实有啲意外,因为估唔到佢咖啡会咁难饮ʕʘ̅͜ʘ̅ʔ都唔使点比评论,就系饮咗一啖已经唔想再饮嘅感觉ʕʘ̅͜ʘ̅ʔ明明咖啡味好淡,但都有好浓烈㶶咗野嘅味。呢杯我真系好失望(◞‸◟ㆀ)
总括而言😛
埋单274蚊连加一服务费,真系算平( .. )不过整体味道欠佳,枱櫈坐得唔舒服,同埋连水都冇杯(◞‸◟ㆀ)点样学人收+1服务费,买单仲要自己行出去俾钱( ꒪ͧ-꒪ͧ)!!!