2021-07-02 852 浏览
上网见有唔少正评,又有朋友推介,一于嚟试下呢间居酒屋。位置比较隐蔽,如果唔熟路嘅朋友记得睇地图🤣我同朋友2个人,去到约8点,几乎已full,好彩book咗位。坐低叫咗2杯啤酒就叫嘢食。眼见舖头伙记好少,大概等咗半个钟有多先有嘢食,非常饿😥一嚟有吉烈蚝,味道正常。跟住上咗几款牛串烧,都系中规中矩。吉烈蚝,ok。牛串、簿牛舌。牛肉秋葵、牛柳。然后嚟咗2个小食,算系今餐比较好的选择。樱花虾炸豆腐几特别~芝士年糕樱花虾炸豆腐然后再嚟嘅串烧同小食就更加普通,甚至令人失望。可能因为份量好细而且上得较慢,又食得唔系好饱☹️以下有几项中伏的,不推介:八爪鱼须(冇图),冇调味,好似食紧胶🤢多春鱼,$18只得一条,极唔扺🤢清酒煮砚,有几只个壳烂咗都未开口,不太新鲜,而且完全冇清酒味。鸡肾,上枱时冻的,唔知系咪未熟😥因为唔够饱,加咗2款本月推介,反而唔错。封门柳,上面加咗生蒜同生洋葱,唔错。鸡皮饺子,脆卜卜几特别,个馅就一般。整体用餐体验唔系几好,唔够饱都走,冇乜嘢想encore怕又伏。点知埋单仲要每人400几蚊,真系完全唔值😖虽然串烧本身唔系平,但今餐无论质素定份量上都一定唔值400蚊一位,唔会有下次☹️

一嚟有吉烈蚝,味道正常。跟住上咗几款牛串烧,都系中规中矩。

吉烈蚝,ok。

牛串、簿牛舌。

牛肉秋葵、牛柳。

芝士年糕

樱花虾炸豆腐

八爪鱼须(冇图),冇调味,好似食紧胶🤢

多春鱼,$18只得一条,极唔扺🤢

鸡肾,上枱时冻的,唔知系咪未熟😥

因为唔够饱,加咗2款本月推介,反而唔错。

封门柳,上面加咗生蒜同生洋葱,唔错。

鸡皮饺子,脆卜卜几特别,个馅就一般。