2021-06-02 392 浏览
✨点样食唔推介✨⭐️良心cafe⭐️⭐️观塘黄店⭐️第一次出唔推介嘅post😂😂One Little Room地址:观塘伟业街93号地舖🍖日式咖哩牛肉饭 $89 (5/10) 🌟3小伏🌟首先佢个碗罗宋汤同埋用twinnings茶包冲嘅伯爵茶系冇问题嘅🙈一上碗咖哩牛肉饭就出事,d牛黑蚊蚊吓死我,大家望下冇较filter嘅图2同图3😰饭上面舖左d果仁、姜同提子干,超唔夹😥咁个咖哩阵味都正常嘅,里面有薯仔萝卜,送饭都一流,但我一食到d牛就想喊😭又硬又干😭同埋佢餐牌嘅名叫牛肉,咁正常人会以为系一旧旧煮到好腍嘅牛肉块,点会估到系煮到咁老嘅肥牛😔个日lunch食完真系好唔开心,$89食老牛饭真系接受唔到,食三碗sukiya牛丼都冇咁嬲🤣加上佢环境都几逼,坐得唔舒服😔本身我睇完食评都对佢有好高expectation,同埋谂住系间坐得舒服d嘅cafe先会特登过黎食😕 谂返都觉得唔开心😢回头指数: 🍧(满分:🍧🍧🍧🍧🍧)好坐指数: 🧎🏻‍♀🧎🏻‍♀️️(满分:🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️)
✨点样食唔推介✨

⭐️良心cafe⭐️
⭐️观塘黄店⭐️

第一次出唔推介嘅post😂😂

One Little Room
地址:观塘伟业街93号地舖

🍖日式咖哩牛肉饭 $89 (5/10) 🌟3小伏🌟

回头指数: 🍧(满分:🍧🍧🍧🍧🍧)