2016-07-21 706 浏览
同朋友行完街去左呢間餐廳食放題。宵夜時段,10點左右,198/1位。首先要講下佢d服務員,態度好差,叫極都唔應,好似睇你唔到咁。然後係刺身,賣相都可以既,但係味道真係麻麻地,食落好似擺左好耐,唔新鮮(特別係甜蝦),唔知係咪宵夜時段既關係。仲有就係燒蠔,我睇到人地d食評話燒蠔好正,我地點左3隻,黎到既時候賣相真係唔錯,食落口都覺得好香芝士味,但係食極都食唔到隻蠔,咁我地就撩開1隻d芝士望下,點知發現原來隻蠔既size仲細過我隻手指公,好似蠔屎咁,失望到連相都唔想影。另外小食都一樣,擺到連d汁都乾晒,見到都唔係太想食。呢間放題連宵夜時段都收198/1位,但係d質素就完全唔值,唔會再幫襯!見到咁多好評諗住試下,點知令我咁失望,都唔知d食評係咪假既,定還是我既好食標準同人地唔一樣?
同朋友行完街去左呢間餐廳食放題
宵夜時段,10點左右,198/1位。

另外小食都一樣,擺到連d汁都乾晒,見到都唔係太想食。

题外话/补充资料: 如果呢間餐廳真係搵人做假食評,咁我寧願佢地放多d資源係食物品質上,起碼我食完覺得好食會再黎食,而加感覺似係比人呃左咁,唔會再黎幫襯。
2016-07-09
$198 (宵夜)