2021-05-31 232 浏览
花佐5百几蚊叫外卖食个生日餐, 送餐员系揸车, 应该10分钟内就送到, 大致可以捌除时间问题海鲜冬荫公汤, 185蚊, 入面系好多料, 但全部都极不新鲜, 虾, 霉既, 龙虾, 霉既, 仲有加d cheap 蟹柳扮海鲜炒花甲, 都几多几大只, 但又系一样, 极不新鲜, 一d都唔爽口. 或者都系霉咁济, 又系完全, 系完全冇味, 都唔知咬紧乜野海鲜菠萝炒饭同猪颈肉炒饭, d饭系垃圾到不得了, 又孩又硬又干, 个样系珍珠米, 但完全唔系个回事, 你用番普通泰国幼长米唔好咩?最后仲叫佐个金边粉, 我叫佐湿炒但成盘干身既, 我就当系外卖送黎干佐, 味道算系入味, 成餐比较食得落既一道, 其他真系好垃圾顶唔顺, 500几蚊买难受真心
2021-05-30
外卖送餐