2021-06-17 45 浏览
上星期日同屋企人去呢度食晚餐,之前朋友黎过,介绍呢度只啤酒鸡好好食,谂住黎试下啦。但系真系食得唔太开心啰。。。简单来讲,呢度既食物质素系ok既👍朋友介绍既啤酒鸡系好滑既👍好好味😋其余既食物例如小食并盘大份又好食,另外一个叫冬阴公阔条面都几特别。但系今次唯一唔好嘅经历,亦都系一间食肆最需要嘅一样嘢,就系店员嘅服务态度同店员嘅质素!首先𠮶晚一入到门口就已经唔太开心,门口棋这一个疑似老板或者经理嘅男人好大声咁叫我哋填写个人资料或者用安心出行我觉得唔需要咁大声啰!另外当晚呢个疑似经理或者老板嘅男人成日喺度讲粗口又喺度喃喃自语,喺柜桶攞嘢又大声我妈咪曾经俾佢吓过两次成个弹起咁滞。加上而家疫情严重呢个人又成日都把口罩拉低。最重要最重要嘅就系我同老公都听到几次佢说其他食客嘅不是。。又话呢个女人系“臭x”。。。虽然唔系话我但十分哽耳!黎食个饭都俾你咁话法!拍枱櫈又超大力。。。真系俾佢吓死。。真系无下次!

2021-06-13
  • 西班牙海鲜炒饭