2017-02-27 632 浏览
餐厅外面睇几靓. MENU食物相片都靓. 叫左个下午茶PIZZA 多士. 我好明白图片只供参考既道理. 相片上系一个好吸引既PIZZA多士, 旁边有炒蛋同一堆装饰菜咁既野 (OPENRICE MENU无), 叫既时候谂住无衰. 点知来到系一个厚多士劲DRY无酱, 机本上系得D劲DRY既蘑菇响面.... 斋焗. 甚么炒蛋同装饰既草都无. (我强调我好明白图片只供参考既道理)但会唔会差太远, 完全系另一样野. 都算!饮品淡又难饮. 算!最差系. D员工大大声声响度笑同倾计. 劲嘈. 虽然得几台客. 咁都系叫有人丫. 我认为. 其实如果认真D去整食物. 员工又认真少少. 生意应该唔错. 因为真心欣赏间野装修同外表.. 但食物太令人失望!
餐厅外面睇几靓. MENU食物相片都靓.

饮品淡又难饮. 算!

因为真心欣赏间野装修同外表.. 但食物太令人失望!
2017-02-26