2016-05-10 1648 浏览
母亲节带4岁小朋友2人去食午餐,首先问待应有没有母亲节主题的食品,佢语气唔多好一个字'无'就咁回答,当时有D失望,跟住点了2个午餐 加$加是日甜品,待应比相我睇系个蛋白批有士多啤梨蓝莓几好(谂住无母亲节餐都有个甜品补数可以同小朋友影 好开心,点知食完2个餐话卖晒,超失望)讲返果2个午餐,睇食评话高水准西餐我先专登去食,点知一个鱼扒配薯蓉,鱼肉明显霉又D位一系好咸一系无味,D肉无鱼鲜味则边酱汁少得可怜,另一个猪肋骨配意粉,意粉好干,猪肋骨肉质够淋,可惜唔够juice又唔够烧汁味,我觉得食物质素同烹调真系比预期失望 , 连杯冻o茶都无味,茶餐厅至少都饮到茶既苦嚁啦! 不过得意既系张枱有大大张画纸可以画下画
不过得意既系张枱有大大张画纸可以画下画