餐厅: 意樂餐廳 (啟田商場)
资讯:

2024-06-18 243 浏览
📍蓝田 - 【意乐餐厅 Itamomo Cafe】蓝田启田道50号启田商场2楼235号舖(蓝田站A出口,步行约6分钟)⁡好多年都冇食过Itamomo,好多年前觉得又平又好食,但今次再食觉得好失望😞样样嘢食都麻麻地。。。⁡我地叫咗:⁡夏威夷比萨🍕味道OK,够芝士味同多菠萝,但唔知点解里面加咗劲多生洋葱,一食成口生洋葱咁,建议点餐时拣返少/走洋葱🧅🫠⁡惹味牛柳炒珍珠饭味道正常,但唔称得上惹味⁡青酱大虾鲜蚬管意粉首先一望落,管意粉个卖相古怪,粗到有啲似乌冬嘅意粉,煮到唔挂汁,而且一食落个青酱味系一阵怪味,唔似平时食到嘅青酱味,食咗几啖都唔想再食落去😞
📍蓝田 - 【意乐餐厅 Itamomo Cafe】
蓝田启田道50号启田商场2楼235号舖
(蓝田站A出口,步行约6分钟)

我地叫咗:

夏威夷比萨🍕
夏威夷比萨

惹味牛柳炒珍珠饭
味道正常,但唔称得上惹味
惹味牛柳炒珍珠饭

青酱大虾鲜蚬管意粉