2023-12-21
2080 浏览
Book 左位, 同家人做节食饭杏汁白肺汤:好饮的乳猪拼叉烧:乳猪脆,叉烧OK羊腩煲:估唔到唔系有火地锅上, 系食到咁上下, 职员再帮你拎走加生菜,我钟意自己热住咁自己钟意几时食就几时加咁食羊腩煲士多啤利骨:普普通通时令煲仔饭:饭同𩠌分开上,未试过咁食,无左平时一锅过的煲仔饭感觉瑶柱蛋白炒饭:等左半个钟先黎烧茄子:屋企人话好食的,但个人觉得太咸XX时蔬:普通到不能 (但出去食菜就系咁, 我都明)戏肉雀巢XX鸡丁:落左单见过左15mins未黎,其他野都上晒,所以吹吹个𩠌;再等多15mins唔见,其他𩠌都食得8899,所以同职员讲未到,帮我地取消佢。转头返黎话刚刚落左镬,但家人话我地吹左两次宜家先落镬,其他都食完,所以唔要个𩠌了。以为完左,咁大家谂住食糖水order糖水时,职员同我地讲,你地要糖水呀,要等好耐架㖞。ok fine!
杏汁白肺汤:好饮的
乳猪拼叉烧:乳猪脆,叉烧OK
士多啤利骨:普普通通
瑶柱蛋白炒饭:等左半个钟先黎
烧茄子:屋企人话好食的,但个人觉得太咸
XX时蔬:普通到不能 (但出去食菜就系咁, 我都明)
戏肉
以为完左,咁大家谂住食糖水
ok fine!
题外话/补充资料:
其实做节高峰期, 见呢间野都唔系坐满, (最多都系坐到8成), 都谂咁咪无咁嘈食得舒服D
但速度都系咁慢, 仲要咁的服务态度, 真系唔会再有下次